Larm

Sverige står sedan 2020 under främmande makts kontroll. Strategin har varit att använda hotet om sjukdom som vapen.

Med den Stora Lögnen* har främmande makt via Världshälsoorganisationen tagit över hälsovårdande myndigheter beordrat restriktioner, övergett våra lagar och tvingat på befolkningen ett biovapen som strider mot vetenskap och beprövad erfarenhet. 

*”Coronaviruskrisen är den största bluff som någonsin har begåtts mot en intet ont anande allmänhet.” (Dr Roger Hodkinson)

Sveriges riksdag har svikit vår demokrati och landets medborgare. De har installerat en krigsdelegation som förklarat att Sverige är i krig mot ett virus. I själva verket är det en förrädisk taktik för att skrämma folket till lydnad. Genom riksdagens inrättande av krigsdelegation öppnar det för möjligheten att anklaga de skyldiga för landsförräderi.

Genom att med ansenlig korruption överta kontrollen av massmedierna har främmande makt i konspiration med ledande inhemska gestalter och dess kollaboratörer genomfört den Stora Lögnen vilket orsakat masshypnos och sått split mellan vänner, släktingar och arbetskamrater.

Främmande makt har i konspiration med nyckelpositioner i Sverige undergrävt ekonomin och stora delar av samhällets verksamheter vilket har eliminerat många av de utkomstmöjligheter som utgör våra yrken och utbyten av varor och tjänster.

Vi anser att stora delar av landets folkvalda politiker, myndigheter och medier har, antingen omedvetet lockats in i eller alternativt medvetet sålt sig till att bedriva en agenda som utlämnat oss till särintressen, blottat oss för angrepp som hotar hela vår existens, vårt samhälle och våra liv. De som bedrivit denna agenda har oavsett medvetet eller omedvetet begått högförräderi och därför vädjar vi till varje försvarare av vårt land att ta ställning.

Vi är medborgare som inte längre underkastar oss denna främmande makt och vi återtar landet i enlighet med de plikter som krävs av varje medborgare som värnar Sveriges frihet och integritet.

Vi är VärnaSvea

Publicerad av borjeperatt

Börje Peratt born in Sweden 1949, producer, writer, filmmaker, director, composer and human scientist received his professional education at The Dramatic Institute, Stockholm (1975). Master degree in Education and a Bachelor in Psychology (Stockholm University). Background in Swedish Public Broadcast Radio and Swedish Public Broadcast Television. Scientific project "On Origin of Consciousness" is published in three books. Invented a Life Compass and teaches Leadership.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: