Vaxpass

Det som händer nu med förslag till införande av Vaccinpass i Sverige är den slutgiltiga attacken på vår demokrati och samhället såsom vi lärt känna det.

Man kan se situationen som nattsvart mörker för mänskliga fri- och rättigheter. Det som mänskligheten kämpat för och dött för med Andra världskrigets hjältar i särskild åminnelse.

Man kan också se att det som nu sker ger oss en möjlighet. I Storbritannien har protesterna lett till att detta antihumanistiska pass skrotas. i USA är hälften av alla stater mot passet och i Frankrike pågår nästintill en revolution.

Public Service visade redan under svininfluensan ett allt mer falskt och propagandistiskt ansikte. Under Coronan har detta förvärrats. Man förfalskar siffrorna på Text TV och påstår att de franska protesterna mot vaxpass rör några tiotusental ute på gatorna i Paris. Officiell press i Frankrike talar om flera hundratusen som demonstrerar i alla storstäder. Men detta har nu gått som en röd tråd i Public Service. Förminska proteströrelsen, censurera fakta och blåsa upp en hotbild genom Den Stora Lögnen” för att orsaka rädsla och masshysteri.

Sveriges Radio och SVT har nyligen presenterat en USA studie som fått hård kritik för felaktiga slutsatser baserade på usel statistik. Public Service har blivit sinnebilden för hur antihumanismen smugit sig in i alla delar av samhället.

Idag utgör det antihumanistiska övertagandet en del i en strukturell samhällscancer som blivit särskilt tydlig i medier, myndigheter och politik.
Bakom denna förgiftning av samhället står en främmande fientlig makt som jag kallar hydra. Dess resurser är enorma genom den globala läkemedelsindustrins intäkter som inte har minskat under Coronabedrägeriet.

Vi har sett hur de lydiga propagandamedierna utövat censur och lagt lock på alla fakta som stör bilden av det hot som i praktiken inte kommer från coronaviruset utan från det maktmissbruk som uppstått i propagandans spår. Vi har sett juridikens och polisväsendets förfall. De grova lagbrott som iscensatts av politikerna är beställningsjobb från fientlig makt och således har vi råkat ut för ett landsförräderi av gigantiskt mått.

Jo, vi kan försöka fly men vi kan också se det som en möjlighet. Äntligen kommer allt upp på ytan och det är då vi kan diagnosticera samhällscancern och frigöra oss från den.

Problemet är inte bara vaccinpasset utan att man försöker få dem som inte vaxar sig att bli fienden när det i praktiken är de vaxade som utgör den stora faran. Sådana fakta är än så länge tabu i massmedia men när det nu visar sig att det är vaxade som sjuknar in och dör och som sprider smittan då bör det bli det ett annat ljud i skällan. Möjligen har skräckpropagandan och tilliten till myndigheter och auktoriteter orsakat fullständig förnekelse av det som pågår.

Frågan är om folket kommer att vakna i tid och inse vad som har hänt och vad som sker nu med de förfärliga injektionerna på barn och gravida. Alternativet är mycket svåra skador och eventuellt massdöd orsakad av detta ”försök”. Det i sin tur kan göra att det växer fram en total konflikt mellan lydiga injicerade och självständigt tänkande ”ovaxade” som insett angreppet på vår hälsa och frihet.

Börje Peratt
Värna Svea

Inför en stämning mot de som blivit medlöpare till främmande fientlig makt och de som begått landsförräderi kan du ge din röst på Svenska Folkdomstolen

Publicerad av borjeperatt

Börje Peratt born in Sweden 1949, producer, writer, filmmaker, director, composer and human scientist received his professional education at The Dramatic Institute, Stockholm (1975). Master degree in Education and a Bachelor in Psychology (Stockholm University). Background in Swedish Public Broadcast Radio and Swedish Public Broadcast Television. Scientific project "On Origin of Consciousness" is published in three books. Invented a Life Compass and teaches Leadership.

5 reaktioner till “Vaxpass

 1. Hej! Måste man vara inloggad för att kunna svar eller går svaren man valt iväg en när man klickar ” skicka”. Hur vet jag om jag skickat in redan, vet att jag fyllde i svaren men eftersom inloggningen ligger sist så vet jag inte om det genomfördes?
  Blir man registrerad?
  Vad blir min roll i domstol, räcker min underskrift?
  Hur många har svarat, läste att det behövdes minst 10 000?
  Tacksam för svar så jag kan sprida vidare.
  Ann-Catrin Ekeflo 😊
  Tacksam för svar

  Hämta Outlook för Android
  ________________________________

  Gilla

  1. Tack Ann-Catrin för ditt mail och dina frågor. Jodå dina svar har kommit fram, du behöver inte vara inloggad varken på Folkdomstolen eller Värna Svea. Vill du delta i Domstolen då det blir dags? Jag har din mail och kontaktar dig då. Jag satte först 3000 röster som lägsta nivå men hoppas på 10 000 för varje anklagad. Dock kan det räcka med mindre då tendensen kan avläsas om 90% av exempelvis 1000 har röstat skyldig. Så hjälp gärna tlll att sprida detta. /Börje

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: